Levering en verzending

Levertijden:

U’PitiTTu maakt gebruik van de diensten van MyParcel/PostNL. De levertijd binnen Nederland bedraagt voor de meeste producten circa 1 tot 2 werkdagen nadat de betaling van uw order is ontvangen.

Leverkosten:

De verzendkosten van pakketpost binnen Nederland bedragen € 7,20 inclusief track & trace. Deze methode van verzenden wordt in de checkout aangeduid PostNL.

De verzendkosten van pakketpost naar België en Duitsland bedragen € 11,20 inclusief track & trace. Deze methode van verzenden wordt in de checkout aangeduid PostNL DE/BE.

De verzendkosten van pakketpost naar EUR 1 (Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Zweden, Verenigd Koninkrijk (UK), Italië) bedragen € 19,50 inclusief track & trace. Deze methode van verzenden wordt in de checkout aangeduid PostNL EUR1.

De verzendkosten van pakketpost naar EUR 2 (Finland, Noorwegen, Ierland en Zwitserland) bedragen € 25,00 inclusief track & trace. Deze methode van verzenden wordt in de checkout aangeduid PostNL EUR2.
Bij bestellingen boven de € 35,- gratis verzending binnen Nederland!
Bij bestellingen boven de € 50,- gratis verzending naar België, Duitsland en EUR 1!
Bij bestellingen boven de € 100,- gratis verzending naar EUR 2!

Uitleg verzendkosten:

De verzendkosten voor de klant zijn een bijdrage in onze totale kosten om een bestelling te kunnen verwerken; naast onze daadwerkelijke verzendkosten maken we namelijk ook kosten voor verpakkingsmateriaal en dergelijke.

Wellicht is het voor sommigen een alternatief om samen met iemand anders, bijvoorbeeld familie, kennissen, buren of collega’s een bestelling te plaatsen om zo op deze wijze de verzendkosten met elkaar te delen.

Foutief adres:

Helaas komt het wel eens voor dat er onjuiste adres gegevens worden verstrekt. De bestelling kan daardoor (mogelijk definitief) zoek raken in de route of retour komen naar ons. Dit risico alsmede eventuele dubbele verzendkosten komen niet voor onze rekening!